En elektronisk cigarett utan nikotin har värde

Titt som tätt ses e-ciggen som en möjlighet när det talas om alternativ till tobaksrökning. Vilka är egentligen fördelarna med en elektrisk cigarett när vi ej får i sig nikotin, vad kan man säga om den?

sluta

vape

Det är mycket välkänt att elcigg blir allt populärare att nyttja. En elektronisk cigarett testas oftare än en standard cigg av ungdomar. Ungdomarna som provar dem som säljs i Sverige utvecklar intet beroende ehuru dom är utan nikotin. Det ger ett flertal positiva verkningar.

e-cigaretter ej är vanebildande så röker man bara när vi personligen önskar

Om du när det gäller tobakscigaretter och du nämner att man bara partyblossar eller röker när vi vill så verkar det ej helt uppriktigt. Då det är så lätt att fastna i rökning så bestämmer vi ju knappt medvetet när man själv önskar tobaksröka. Men med e-ciggen som är utan nikotin så kan man faktiskt avgöra personligen för dom leder ej till nåt beroende.

Det bör vara en angenäm upplevelse med bra arom och doft och som är rogivande. Det är ingen vidrig rök för folk att jämra på när man blossar en fin e-cigg eftersom det inte finns något skadligt os. Man kan må bättre av aromer så som en uppfriskande mynta, vanilj eller jordgubbe.

Ett mindre kostsamt nöje utan att någon kommer till skada

Det skall nämnas att ett startkit till e- cigg kommer vi långt med. En elektronisk cigg fungerar i flera dagar och man har fördelen av att röka sin favoritsmak under lång tid vilket också åstadkommer att den blir billigare. Vi behöver knappast känna något tvång att ta sig till en shop eftersom du ej blir beroende av dessa cigaretter. bästa eciggen. Vi kan ju shoppa på internet eftersom man känner för det till attraktiva priser.

En välfungerande el-cigg kan användas lång tid och man kan byta e–vätska när som helst. Du bör alltså inte byta apparatur för att vi önskar ha en pur smak och det är ju bra samt ekonomiskt. Då e-ciggen är nikotinfria så är det lagligt för vem som helst att blossa, det finns inte någon åldersgräns.

Att ecigg skulle vara skadligt på nåt sätt finns det inga belägg för. Att påstå det är för att förvilla dem som tänkt välja en elektronisk cigg som är angenämare för allihop än framför standard och få dem att fortsätta blossa tobakscigaretter.

Det gäller att själv fundera igenom vad e-ciggen innehåller. Det är naturligtvis gynnsamt för den offentliga miljön samt även för samhället på sikt om e-cigg gör att färre startar blossa med minskade hälsoproblem.