Dags att bli rökfri med assistans av elcigg och andra smarta avvänjningsmetoder

Tobakscigaretter kan vara mariga att vänja sig av med. Har men en gång börjat röka är det tufft att bli rökfri, men det går. Med en elcigg går rökavvänjningen lättare.

e

Att bli rökfri är inte så lätt men en elcigg hjälper dig på vägen

När man ska sluta röka så är det viktigt att fundera lite på vad som händer i kroppen och man bör helt klart dra nytta av sluta röka tips. Att ha ett brett spektra av tillvägagångssätt är alltid bäst. Eftersom elcigg med nikotin inte finns i Sverige kan du använda tuggummi med nikotinsmak istället, om du inte vill sluta helt.

Bara det att lyckas med att vara rökfri dag för dag utan att uppleva att något fattas rent fysiskt kan göra den stora skillnaden. Vill man behålla vissa moment så kan man använda en e-cigg. Det kan var det som fäller avgörandet.

Smarta tekniska hjälpmedel som kan göra skillnad

Vill du kan du också använda andra hjälpmedel än bara elcigg. Om man känner att man behöver kan man använda sig av smarta appar som finns att ladda ned till de flesta plattformar. Med en app så får man lite mer organisation över det hela. Med en gratis rökfri app håller du rätt kurs.

Vill du få hjälp från andra före detta rökare kan du söka dig till något av de många forumen. Vill man kan man alltid ta hjälp av praktiska hjälpmedel. Vi är alla olika och många gånger så tjänar man på att ta del av vad andra som har haft liknande problem har gjort för att lyckas. På webben finns mycket gratisinfo!

Att sluta röka kräver viljestyrka

En sak som man aldrig får glömma är att man måste vilja sluta för att lyckas med detta! Om man inte är helt säker räcker det inte ens med el-cigaretter. Nikotinet spelar ingen roll här. Ett svårt beslut, men det måste tas av dig.

Att bli rökfri som feströkare är svårt. Att sluta betyder verkligen att sluta. Men man måste ändå försöka, man kan inte ge upp. Enbart den som bestämt sig helt och hållet blir rökfri.