Blossa elcigg istället för vanliga cigaretter med tobak

Många funderar över om man kan byta elcigg till vanliga cigaretter. Många experter anser att electrocigarette inte hjälper vid rökavvänjning utan snarare fungerar som ett substitut. Men om man jämför med vanliga cigaretter så är e-cigaretten inte farlig.

Ska man sluta röka så kan det vara smart att använda sig av ett bra e cigg startpaket där man får olika e-liquid med goda smaker. Med lite extra inspiration kan detta leda till ett hälsosammare liv och livsstil.

e

När måste man fylla på sin elcigg?

Batteriet spelar en avgörande faktor i din elcigg. Det är inte ovanligt att man kan få ut omkring 1000 bloss med ett batteri men liksom med alla andra elektroniska produkter så måste man använda på rätt sätt och ta hand om batteriet.

Olika el-cigaretter ser olika ut. Det är också utseendet och kvaliteten som avgör priset. När du ska köpa din nästa e-cigarett är batteriet avgörande, undersök detta noggrant när du köper dem online. Lägg till några kronor och få en kvalitetsprodukt som räcker längre.

Det finns förstås också elcigg som är till för att fungera en kortare period. Om man är ny inför el-cigaretteran kan det vara bra att testa först, för att på så sätt bilda sig en uppfattning.

Alla kan röka electrocigarette

El-cigaretterna gör att du kan fortsätta att vara rökare, utan att vara rökare. En electrocigarette har inget nikotin på så vis är det beroendeframkallande ämnet borta. Nu kan du alltså feströka utan den farliga drogen.

El-cigaretten är svårslagen, den stör nämligen inte andra. Olika ejuice ger lite olika smak och dofter som bara är behagliga. E-cigaretten och och vattenpiporna har mycket gemensamt, båda kan fyllas med dofter. E-ciggen är utan de farliga tobaksingredienserna.

Du kan köpa bra cigaretter med e-juice på nätet

Ett hett tips är att köpa e-cigg och e-juice i svenska onlinebutiker. Butiker online har ett större och bredare utbud. Rökning som koncept är för evigt förändrad. Idag finns ett mycket stort utbud av e-cigaretter, gå igenom alla innan du bestämmer dig.

När du väl köpt din e-cigg, se till att du förstår dig på den. Då får den ett längre liv.