Behaglig rökavvänjning inklusive några finurliga avsluta röka råd

Samtliga som har provat att sluta röka vet hur komplicerat det är! Besserwisser kan berätta en massa saker om hur och vad man skall göra, men sanningen är förstås den att endast den som personligen har försökt känner till hur det känns. {Med fundering gällande detta så kan det vara förståndigt att få sluta sin rökning förslag från personer som själva har slutat.|Därför är sluta röka De idéer som alla som själva slutat kommer med är de sluta röka tips man rekommenderas ta till sig. Detta kan man finna online och även i böcker som skrivits av före detta rökare som har gått igenom lyckad rökavvänjning.

Alla som säger något om rökavvänjning menar att man måste verkligen ha beslutat sig för att sluta.

hur

Alla skribenter är rörande överens om att utan ett riktigt beslut om att lägga av så hjälper inga sluta röka tips. Och då menar man verkligen bestämt sig! Om man märker att man tycker om ELCIGG och ändå inte ger upp de vanliga cigaretterna så spelar det ju ingen roll. Det första tipset är alltså att finna ett sätt att verkligen bestämma sig för att det är slut med ovanan.

Göra det själv eller med sluta röka råd av en expert

Att ta hjälp från experter är ju något som görs med mycket numera. En personlig tränare eller en sluta röka coach spelar väl ingen roll? Många webbforum har bra sluta röka tips och även vårdguiden kan vara till stor hjälp. Men eftersom de inte kan ge annat än tillfälliga lösningar hjälper det nog inte när suget är som störst. Det kan vara lättare om man får en personlig hjälp.

Det finns förstås tekniska hjälpmedel som appar för att sluta röka men inget går upp mot stödet som man får av en annan människa som bryr sig om hur det går. Att ha någon att redogöra för om hur det går kan vara en anledning till att inte ge upp, så fungerar det ofta när man ska gå ner i vikt.

Röka elcigg trots att man slutat med rökning

Man kan, om man vill, fortsätta ha en cigarett mellan fingrarna, känna den i handen och uppleva rökpauser med ecigaretter. Ett bra sluta röka tips är att använda eciggen för att man kan fortfarande ha kvar den fysiska vanan men utan den farliga tobaken. Det trevliga är att man med dessa cigaretter kommer att få sällskap även av de mest rabiata rökmotståndare som inte störs av ångan från elciggen.

Dock så är elcigaretter absolut fria från nikotin och ifall man måste tygla abstinensen så kan man göra det med något läkemedel eller nikotintuggummi. Ett annat tips är att läsa om vad som sker i kroppen när man fimpat för att rida ut den värsta abstinensen och fortsätta vara inspirerad och beslutsam!